De DS als Gadget Ben je in het bezit van een Nintendo DS? Natuurlijk. Maar kan die van jou dingen laten ontploffen, berichten versturen naar de MI6, of opname-apperatuur opsporen? Het kan allemaal, in de nieuwe film Stormbreaker! Op het witte doek Het is oud nieuws, maar nieuws blijft nieuws. De Nintendo DS zou een rol gaan spelen in de film 'Stormbreaker', gebaseerd op de boeken van Anthony Hor Lees Meer
Pokemon Nintendo DS Pokemon Nintendo DS Het is een spel dat al jaren in de heerst in de wereld van Nintendo, en nu ook voor de DS. Pokemon Nintendo DS Editie! Pokemon was vroeger al verkrijgbaar voor de Gameboy maar is ook nu nog enorm populair, voor de Nintendo DS! Hieronder hebben we alle Pokemon games voor de Nintendo DS op een rijtje gezet. Dan kun jij een keuze maken, welke je leuk lijkt! Pokemon Omeg Lees Meer
Anekdote, Games inwisselen Wat is het toch fijn dat er bepaalde winkels zijn waar je oude spellen in kunt leveren en vervolgens voor de inruilwaarde nieuwe spellen uit mag zoeken. Als het dan ook nog eens vakantie is, waarin je heel de dag ongestoord kunt gamen is het natuurlijk helemaal perfect. Daar stond ik dan met mijn tasje met 6 DS-spellen in de winkel. Nadat de verkoper de inruilwaarde vastgesteld had kon ik v Lees Meer

Soorten Nintendo DS

De Nintendo biedt heel veel mogelijkheden en is daarom erg populair. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een Nintendo DS te kopen. Maar er zijn verschillende soorten en welke is dan geschikt voor jou? Gelukkig kun je terug vallen op de fanatiekelingen van DStopGames.nl! Wij zullen je uitleggen welke edities er zijn, en wat voor kenmerken deze hebben. Op basis hiervan kun jij bepalen welke je wil hebben! We hebben meteen even de moeite genomen om een shop te selecteren waarbij jij een veilig en voordelig je DS kunt kopen!

Nintendo DS (NDS)

De Nintendo DS verscheen voor het eerst in Europa in 2005 als opvolger van de gameboy Advance en SP. DS staat voor Dual screen, omdat de Nintendo DS twee schermen bevat.
De eerste versie van de Nintendo bevat een GBA slot, stereo geluid, Wi-Fi en een ingebouwde microfoon.

Versies

De nintendo DS is te verkrijgen in verschillende kleuren, namelijk:

Nintendo DS Lite (NDSL)

De Nintendo ds Lite verscheen in 2006 en is een stuk kleiner dan de originele Nintendo DS, ongeveer 40%, ook het gewicht is terug gebracht met maarliefst 21%!. Hierdoor is de Nintendo DS Lite gemakkelijker mee te nemen en is deze prettiger in gebruik.
Naast de maat zijn er ook andere zaken die verschillen, zo is bijvoorbeeld de Wi-Fi een stuk uitgebreider, is er een sterkere backlight in het scherm aangebracht en heeft het uiterlijk en de indeling een opfrisser gekregen.
De Nintendo DS Lite bevat verder alle functies van de originele Nintendo DS, een waardevolle upgrade dus!

Versies

De Nintendo DS lite is verkgrijgbaar in verschillende kleuren:

Nintendo Dsi

De Nintendo DSi is de officiele opvolger van de Nintendo DS Lite, vanzelfsprekend zijn er een aantal aanpassingen aangebracht! Zo is hij dunner dan de DS Lite, zodat hij nog gemakkelijker mee te nemen is en is hij voorzien maarliefst twee camera's aan de voor en achterkant! Het geluid is verbeterd en er is een sd kaart uitgang ingebouwd. Ook is DSi Ware ingebouwd, waardoor je op het internet spullen kunt kopen via je ds. De schermen zijn 17% groter geworden en het geheugen is vergroot en versneld! Dit draagt allemaal bij aan een nog betere spelervaring. Het enige nadeel is het weglaten van het GBA slot, vinden wij.

Versies

De Nintendo DSi wordt uitgevoerd in drie verschillen kleuren:

Nintendo Dsi XL

De Nintendo DSi XL is het grote broertje van de DSi, technisch is deze helemaal het zelfde, enkel de afmetingen wijken af. De DSi XL is groter en bevat 97% grotere schermen. Dit is comfortabeler voor degenen die gedurende lange periodes op de Nintendo DS Spelen.

Versies

De Nintendo DSi Xl is verkrijgbaar in een 9 tal kleuren, namelijk:
Groen, Zilver, zwart, Rood, Paars, Donker blauw, Hot pink, Pink en licht blauw.

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is een unieke update! Door een knop te verschuiven komt het scherm tot leven in levensecht 3D! Hierdoor wordt je spelervaring aanzienlijk verbeterd. De hardware in de 3DS is eveneens stevig verbeterd. De spellen van een 3DS kunnen niet meer gespeeld worden op een minder model. De Nintendo is zonder twijfel een geweldige update geweest, zeker omdat het 3d volledig optioneel is, je kunt er dus ook gewoon voor kiezen om in 2d te spelen!

Versies

De Nintendo komt in een groot aantal kleuren in Europa evenals special editions
Kleuren:

Special editions:

Nintendo 3DS XL

De Nintendo 3ds XL is een extra grote versie van de 3DS. De schermen zijn maarliefst 90% groter! Daardoor is de speelervaring ongekend. Ook is de batterijduur langer, waardoor je nog langer kunt spelen. Circa 3,5 tot 6 uur!

Versies