De DS als Gadget Ben je in het bezit van een Nintendo DS? Natuurlijk. Maar kan die van jou dingen laten ontploffen, berichten versturen naar de MI6, of opname-apperatuur opsporen? Het kan allemaal, in de nieuwe film Stormbreaker! Op het witte doek Het is oud nieuws, maar nieuws blijft nieuws. De Nintendo DS zou een rol gaan spelen in de film 'Stormbreaker', gebaseerd op de boeken van Anthony Hor Lees Meer
Pokemon Nintendo DS Pokemon Nintendo DS Het is een spel dat al jaren in de heerst in de wereld van Nintendo, en nu ook voor de DS. Pokemon Nintendo DS Editie! Pokemon was vroeger al verkrijgbaar voor de Gameboy maar is ook nu nog enorm populair, voor de Nintendo DS! Hieronder hebben we alle Pokemon games voor de Nintendo DS op een rijtje gezet. Dan kun jij een keuze maken, welke je leuk lijkt! Pokemon Omeg Lees Meer
Mahjong DS Mahjong is altijd al een echte klassieker geweest, nu is er dus ook: Mahjong DS! Jazeker, er zijn tal van soorten Mahjong die je kunt spelen op je Nintendo DS! Je hoeft dus nooit meer de deur uit, zonder een stukje vermaak in je zak te hebben. Neem je Nintendo DS mee en speel direct de verschillende versies van mahjong! Er zit namelijk veel verschil in de verschillende vormen van Mahjong, meer Lees Meer

Mario Kart DS

Heb jij een Nintendo DS en ben je op zoek naar een leuke game? Dan ben je op zoek naar mariokart. Deze knotsgekke game wereldwijd enorm populair, en dat is niet voor niets! Mario Kart DS is in principe een racegame, maar is zoveel meer dan dat! Tijdens het racen ben je bezig met het zoeken van maffe objecten, zoals kanonnen en het ontwijken van obstakels, zoals bananenschillen! Het is gegarandeerd en leuke game voor jongens, meisjes, van jong en oud!

Spelbeschrijving van Mario Kart DS!

Met Mario Kart DS ga je racen met alle Mario figuren, zoals Mario, Luigi en Donkey Kong! Je komt de meest spectaculaire parcours tegen in de meest opmerkelijke omgevingen.  Je doel is natuurlijk om als eerste te eindigen, maar dat hangt niet alleen maar af van je race vaardigheden. Gebruik wapens, bananenschillen, gooi een inktvis of schiet een bliksem schicht en passeer je tegenstander!

Je racet enkele races, en hebt de mogelijkheid om verschillende competities te racen! Ben je de beste racer, of ken je de baan gewoon goed? Natuurlijk heb je ook verschillende spel niveaus, namelijk 50 cc, 100cc en 150cc. Met iedere klasse omhoog wordt je kart sneller en de tegenstand groter!

Bekijk de trailer hieronder en krijg een goede indruk!
https://www.youtube.com/watch?v=3Bx9WtQ5EMg

Multiplayer – Daag je vrienden uit!

Misschien wel het beste item van Mario Kart DS, de multiplayermode! Verbindt via wi-fi en neem het op tegen je vrienden. Je racet tegen elkaar en maakt elkaar het leven zuur door gebruik van wapens en power-ups!
Best allround startergame for Nintendo DS
Op het Nintendo forum waren ze het er snel over eens. Mario kart DS is een zeer vermakelijke game! Het is dan ook verkozen tot de beste allround starter game voor Nintendo DS, wij van DS Top Games zijn het daar mee eens!

Pluspunten & Minpunten

Mario Kart DS is een erg leuke game, maar we blijven graag kritisch, hier zijn de voor- en nadelen:
+ Erg lang speelplezier, het blijft leuk!
+ Gemakkelijk te leren (en dus voor jong en oud)
+ Uitdagend! Het is makkelijk te leren, maar uitdagend om te spelen!

– De verhaallijn is niet erg goed.

Doelgroep:

Voor jong en oud, man en vrouw! De PEGI-leeftijd is 3!