Pizza met DS Pizza met DS Eigenlijk gebeurde het best een tijdje geleden: vrijdag 20 oktober. Vrijdag is de dag dat we met een klein vriendenclubje naar City Plaza gaan, het winkelcentrum van Nieuwegein, waar we ook altijd naar de Pizzeria gaan. Nadat er 5 Cola's en 3 Ice Tea's zijn besteld en een praatje met de ober, komen er twee meisjes binnen en een moeder... met alledrie een DS. Nieuwe Lees Meer
The Sims DS The Sims DS Het is al jaren lang een van de meest populaire spellen voor jong én oud. The Sims biedt je de mogelijkheid om je eigen familie te creëren en hiermee te wonen en leven. Na jaren succes op de pc is The Sims zijn nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo DS. The Sims bestaat al jaren en heeft in de afgelopen periode vele edities uitgebracht. We zijn inmiddels aanbeland bij Lees Meer
Nihon Shuukan Death Note: Kira Game is een gloednieuwe Japanse game gebaseerd op de populaire gelijknamige anime-reeks. De nieuwe dvds van de reeks worden nu ook in de winkel vergezeld door snoep die de personages uit de reeks graag eten. Er hangt echter een leuk berichtje boven de stapel repen: - Het niet eten van een reep binnen de zeven dagen volgende op je laatste reep, resulteert in de dood - Het Lees Meer

Blog

Tijdens het opzetten van deze website zien we natuurlijk veel veranderen in de wereld van De Nintendo DS. We zien hoe mensen ermee omgaan en hoe het groeit of krimpt. We zijn enthousiast en dat delen we graag met je, onze gedachtes worden dan ook vertaald is deze blogs, die jij kunt lezen! Een reactie is dan ook van harte welkom, we gaan graag met je in gesprek over de ontwikkeling van de Nintendo DS!

Van fanatiekelingen

DSTopGames is een website, waar echt alleen maar fanatieke gamers aanwezig zijn. We zijn allemaal enorm verslaafd aan gamen, zeker op de Nintendo DS. We zijn dan ook altijd op zoek naar de beste games, accessoires, beste shops en voordelige prijzen. Onze persoonlijke ervaringen vindt je natuurlijk terug op de gehele website. In het blog vind je minder concrete zaken die ons opvallen. Zo is er een populaire blog over hoe de Nintendo DS steeds vaker meegenomen wordt, ook in de pizzaria.

Onze ervaringen met de Nintendo DS

De Nintendo DS groeit en ontwikkeld, misschien zal het zelfs wel ooit te vervallen komen. We beschrijven onze gedachtes, en de zaken die we zien in de blogs op deze pagina. Je zult merken dat je ineens heel veel opvalt aan de Nintendo DS Gamers!

Wordt ook blogger!

Natuurlijk vinden we het leuk om onze ervaringen met je te delen. Maar ook jij kunt jou Nintendo DS ervaringen delen! Neem contact met ons op en stuur jou blogje naar ons op. We zullen er even naar kijken en als het netjes gemaakt is plaatsen we hem op de website, zo makkelijk is het! We zijn erg benieuwd hoe jij erover denkt, wat jou ervaringen zijn en wat jij met de wereld wilt delen! Laat het ons weten, dan zullen wij het een mooi plekje geven!

Kijk hoe wij gamers, de invoering van de nintendo DS ervaren, lees onze blogs en laat een leuke reactie achter!

Artikelen

Anekdote, Games inwisselen

Wat is het toch fijn dat er bepaalde winkels zijn waar je oude spellen in kunt leveren en vervolgens voor de inruilwaarde nieuwe spellen uit mag zoeken. Als het dan ook nog eens vakantie is, waarin je heel de dag ongestoord kunt gamen is het natuurlijk helemaal perfect.

Daar stond ik dan met mijn tasje met 6 DS-spellen in de winkel

Lees meer...

Pizza met DS

Pizza met DS

Eigenlijk gebeurde het best een tijdje geleden: vrijdag 20 oktober. Vrijdag is de dag dat we met een klein vriendenclubje naar City Plaza gaan, het winkelcentrum van Nieuwegein, waar we ook altijd naar de Pizzeria gaan. Nadat er 5 Cola's en 3 Ice Tea's zijn be

Lees meer...

De DS als Gadget

Ben je in het bezit van een Nintendo DS? Natuurlijk. Maar kan die van jou dingen laten ontploffen, berichten versturen naar de MI6, of opname-apperatuur opsporen? Het kan allemaal, in de nieuwe film Stormbreaker!

Op het witte doek

Het is oud nieuws, maar nieuws blijft nieuws. De Nintendo DS zou een rol

Lees meer...