Mahjong DS Mahjong is altijd al een echte klassieker geweest, nu is er dus ook: Mahjong DS! Jazeker, er zijn tal van soorten Mahjong die je kunt spelen op je Nintendo DS! Je hoeft dus nooit meer de deur uit, zonder een stukje vermaak in je zak te hebben. Neem je Nintendo DS mee en speel direct de verschillende versies van mahjong! Er zit namelijk veel verschil in de verschillende vormen van Mahjong, meer Lees Meer
Nihon Shuukan Death Note: Kira Game is een gloednieuwe Japanse game gebaseerd op de populaire gelijknamige anime-reeks. De nieuwe dvds van de reeks worden nu ook in de winkel vergezeld door snoep die de personages uit de reeks graag eten. Er hangt echter een leuk berichtje boven de stapel repen: - Het niet eten van een reep binnen de zeven dagen volgende op je laatste reep, resulteert in de dood - Het Lees Meer
Pizza met DS Pizza met DS Eigenlijk gebeurde het best een tijdje geleden: vrijdag 20 oktober. Vrijdag is de dag dat we met een klein vriendenclubje naar City Plaza gaan, het winkelcentrum van Nieuwegein, waar we ook altijd naar de Pizzeria gaan. Nadat er 5 Cola's en 3 Ice Tea's zijn besteld en een praatje met de ober, komen er twee meisjes binnen en een moeder... met alledrie een DS. Nieuwe Lees Meer

Pokemon Nintendo DS

Pokemon Nintendo DS

Het is een spel dat al jaren in de heerst in de wereld van Nintendo, en nu ook voor de DS. Pokemon Nintendo DS Editie! Pokemon was vroeger al verkrijgbaar voor de Gameboy maar is ook nu nog enorm populair, voor de Nintendo DS! Hieronder hebben we alle Pokemon games voor de Nintendo DS op een rijtje gezet. Dan kun jij een keuze maken, welke je leuk lijkt!

Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire

Release datum (Europa): 28 November 2014
Platform: Nintendo 3DS
Bij Pokemon omega rube en en pokemon alpha sapphire kun je jezelf opmaken voor een ongekend avontuur en natuurlijk een wereld bomvol pokemon! Het avontuur dat zich afspeelt in Hoenn bevat een heleboel nieuwe Mega evoluties, zo er is weer een heleboel te beleven!

Pokemon X And Y

Release datum (Europa): 12 october 2013
Platform: Nintendo 3DS
Pokemon X en Y speelt zich af in het mooie Kalos,dat zich kenmerkt door de schitterende lucht en enorme bossen. Kalos zit vol met plaatsen die je als Pokemon trainer verkend moet hebben! Daarnaast kun je op drie vette nieuwe pokemons rekenen. Natuurlijk met de geweldige gameplay, zoals je die gewend bent.

Pokemon Black 2 and white 2

Release datum (Europa): 12 Oktober 2012
Platform: Nintendo DS
Pokemon black 2 and white 2 brengt je terug naar de Unova regio! Je komt twee jaar later terug en er is vanalles gebeurd! Je ontdekt nieuwe gebieden en ziet dat bekende plaatsen zijn verandert!
Ontdek ook de Pokestar studio's, waarin je een film kunt opnemen met je favoriete Pokemon!

Pokemon HeartGold And SoulSilver

Release datum (Europa): 26 Maart 2010
Platform: Nintendo DS
Pokemon heartGold and SoulSilver speelt zich af in Johto, het spel vertoont veel overeenkomsten met pokemon Gold and silver.. Bij de start van het spel begin je als trainer in New Bark Town. Pokemon HeartGold And Silver zit vol met vernieuwingen die het spel nieuw en verrassend maken! Hierdoor blijft het boeiend om te spelen, voor jong én oud!

Pokemon Platinum

Release datum (Europa): 22 mei 2009
Platform: Nintendo DS
Pokemon Platinum is de opvolger van Pokemon Diamond and Pearl. Deze keer bevind je jezelf in Sinnoh. Natuurlijk begin je weer als nieuwe trainer, waarbij je een start pokemon dient te kiezen. Het spel zit boordevol vernieuwingen, waardoor de spelervaring nog leuker wordt!

Pokemon Diamond and Pearl

Release datum (Europa): 27 July 2007
Platform: Nintendo DS
Pokemon Diamond and Pearl bevindt zich in de vierde generatie van Pokemon spellen. Het spel speelt zich af in Sinnoh, waar je de missie hebt om alle Pokemons te vangen en de beste Pokemon trainer te worden!
Je kunt verschillende leuke spellen spelen: Zo kun fossielen en edelstenen zoeken, een eigen basis bouwen of een vlaggenroof doen, waarin je je tegenstanders dient te belemmeren!