The Sims DS The Sims DS Het is al jaren lang een van de meest populaire spellen voor jong én oud. The Sims biedt je de mogelijkheid om je eigen familie te creëren en hiermee te wonen en leven. Na jaren succes op de pc is The Sims zijn nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo DS. The Sims bestaat al jaren en heeft in de afgelopen periode vele edities uitgebracht. We zijn inmiddels aanbeland bij Lees Meer
Nihon Shuukan Death Note: Kira Game is een gloednieuwe Japanse game gebaseerd op de populaire gelijknamige anime-reeks. De nieuwe dvds van de reeks worden nu ook in de winkel vergezeld door snoep die de personages uit de reeks graag eten. Er hangt echter een leuk berichtje boven de stapel repen: - Het niet eten van een reep binnen de zeven dagen volgende op je laatste reep, resulteert in de dood - Het Lees Meer
Pizza met DS Pizza met DS Eigenlijk gebeurde het best een tijdje geleden: vrijdag 20 oktober. Vrijdag is de dag dat we met een klein vriendenclubje naar City Plaza gaan, het winkelcentrum van Nieuwegein, waar we ook altijd naar de Pizzeria gaan. Nadat er 5 Cola's en 3 Ice Tea's zijn besteld en een praatje met de ober, komen er twee meisjes binnen en een moeder... met alledrie een DS. Nieuwe Lees Meer

Mario Kart DS

Heb jij een Nintendo DS en ben je op zoek naar een leuke game? Dan ben je op zoek naar mariokart. Deze knotsgekke game wereldwijd enorm populair, en dat is niet voor niets! Mario Kart DS is in principe een racegame, maar is zoveel meer dan dat! Tijdens het racen ben je bezig met het zoeken van maffe objecten, zoals kanonnen en het ontwijken van obstakels, zoals bananenschillen! Het is gegarandeerd en leuke game voor jongens, meisjes, van jong en oud!

Spelbeschrijving van Mario Kart DS!

Met Mario Kart DS ga je racen met alle Mario figuren, zoals Mario, Luigi en Donkey Kong! Je komt de meest spectaculaire parcours tegen in de meest opmerkelijke omgevingen.  Je doel is natuurlijk om als eerste te eindigen, maar dat hangt niet alleen maar af van je race vaardigheden. Gebruik wapens, bananenschillen, gooi een inktvis of schiet een bliksem schicht en passeer je tegenstander!

Je racet enkele races, en hebt de mogelijkheid om verschillende competities te racen! Ben je de beste racer, of ken je de baan gewoon goed? Natuurlijk heb je ook verschillende spel niveaus, namelijk 50 cc, 100cc en 150cc. Met iedere klasse omhoog wordt je kart sneller en de tegenstand groter!

Bekijk de trailer hieronder en krijg een goede indruk!
https://www.youtube.com/watch?v=3Bx9WtQ5EMg

Multiplayer – Daag je vrienden uit!

Misschien wel het beste item van Mario Kart DS, de multiplayermode! Verbindt via wi-fi en neem het op tegen je vrienden. Je racet tegen elkaar en maakt elkaar het leven zuur door gebruik van wapens en power-ups!
Best allround startergame for Nintendo DS
Op het Nintendo forum waren ze het er snel over eens. Mario kart DS is een zeer vermakelijke game! Het is dan ook verkozen tot de beste allround starter game voor Nintendo DS, wij van DS Top Games zijn het daar mee eens!

Pluspunten & Minpunten

Mario Kart DS is een erg leuke game, maar we blijven graag kritisch, hier zijn de voor- en nadelen:
+ Erg lang speelplezier, het blijft leuk!
+ Gemakkelijk te leren (en dus voor jong en oud)
+ Uitdagend! Het is makkelijk te leren, maar uitdagend om te spelen!

– De verhaallijn is niet erg goed.

Doelgroep:

Voor jong en oud, man en vrouw! De PEGI-leeftijd is 3!